Rest

Social space at Widnes

This client a lovely social garden but wanted that little extra relaxing space to enjoy all year round, this 5 sided bespoke garden room gave them a place to relax away from the hustle and bustle of the family home whilst staying close enough to feel part of it when required.

Tucked nicely in an un used corner position, this took nothing away from the rest of the garden space but was built to be usable for any social events that inevitably move to the garden. Extra wide bi-fold and full height windows let in lots of light and open up beautifully so it becomes part of the surroundings. Fitted internally with mood changing LED lights and wireless speakers in the front soffit, it is fully insulated for all year round use, with a GRP insulated roof system and finished in red cedar cladding it’s a true eye catcher to the highest specification.

Widnes-Corner-Room
Widnes-garden-room-frame
garden-room-2
Widnes-garden-room-insulation
Widnes-Build-1
IMG-20160613-WA0005-1

We use cookies to improve our website and your experience when using it. Cookies used for the essential operation of the site have already been set. To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our Privacy Policy.

I accept cookies from this site