Work

Reeds Farm Garden Room Office

Local Rainford Farmers approached P&H Projects Ltd when looking for an affordable office space within their potato factory.

The current space was not ideal as it was open plan and often noisy when the factory was in use. P&H Projects designed a freestanding office space within the warehouse to fit in perfectly with their budget and requirements. Built from a timber frame, clad with attractive thermowood with the addition of anthracite grey sliding patio doors and windows to give a modern look and allow in maximum light.

The Family now have an attractive, quiet and private place to do their paperwork, conduct meetings and store records whilst keeping the business separate from the family home.

Reeds5
Reeds7
Reeds10
201703131048342-Medium
20170313104931-Medium
20170313104911-Medium

We use cookies to improve our website and your experience when using it. Cookies used for the essential operation of the site have already been set. To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our Privacy Policy.

I accept cookies from this site